Cum lucreaz─â un contabil de la distan╚Ť─â?

Serviciile de contabilitate s-au mutat de mult pe internet ╚Öi sunt la mare c─âutare ├«n r├óndul ├«ntreprinderilor mici ╚Öi mijlocii. Contabilitatea de la distan╚Ť─â economise╚Öte bani, dar necesit─â o selec╚Ťie atent─â a unui specialist sau a unui contabil de service.

Read more
Cum lucrează un contabil într-o companie?

Contabilul are multe sarcini: formarea documentelor primare, pl─â╚Ťi pentru plata impozitelor, trimiterea rapoartelor la timp, calcularea salariilor, eliberarea unui certificat. Bun─âstarea financiar─â a organiza╚Ťiei depinde de munca unui contabil, iar o gre╚Öeal─â poate fi costisitoare: de exemplu, blocarea unui cont curent, amenzi, sanc╚Ťiuni administrative ╚Öi chiar penale ├«mpotriva directorului.

Read more
Cum s─â controlezi un contabil?

Situa╚Ťiile de abuz din partea contabililor nu sunt neobi╚Önuite. Pentru a proteja compania de pierderi financiare ╚Öi contabilul de tenta╚Ťii, respecta╚Ťi urm─âtoarele reguli:

Read more
Ce face un contabil?

Dac─â specialistul ├«n contabilitate reglementeaz─â singur munca ├«ntregului departament de contabilitate, atunci el ├«ndepline╚Öte o gam─â larg─â de sarcini. Mai mul╚Ťi contabili din stat tind s─â ├«mpart─â aceste func╚Ťii, specializa╚Ťi ├«n anumite domenii (salariu, impozite etc.).

Read more
Ce fel de contabil ai nevoie?

├Än primul r├ónd, decide╚Ťi asupra unei cereri pentru un viitor contabil. C├ót─â munc─â ├«i vei ├«ncredin╚Ťa? Specialistul contabil va ╚Ťine doar eviden╚Ťa, va depune rapoarte ╚Öi va elibera angaja╚Ťilor certificate? Sau un contabil va aprofunda ├«n complexitatea managementului financiar ╚Öi va participa la planificarea dezvolt─ârii afacerii? Sau poate compania va avea suficiente servicii ale unui contabil de la distan╚Ť─â?

Read more
Cine este contabil cu jum─âtate de norm─â (primit) ?

Un contabil ├«n vizit─â este un angajat independent, ale c─ârui servicii compenseaz─â pe deplin absen╚Ťa unui contabil ╚Öef. Pute╚Ťi contacta un astfel de specialist cu diverse ├«ntreb─âri, c─ârora le va oferi cu siguran╚Ť─â un r─âspuns calificat. ├Än plus, contabilul de intrare lucreaz─â cu documentele organiza╚Ťiei.

Read more
Tipuri de servicii de contabilitate la outsourcing

Preferin╚Ťa pentru o anumit─â metod─â de servicii de contabilitate la distan╚Ť─â este asociat─â cu specificul activit─â╚Ťii firmei, resursele sale financiare, disponibilitatea de a trece la externalizare. Dac─â vorbim condi╚Ťionat, exist─â patru tipuri de externalizare contabil─â:

Read more
Care sunt avantajele și dezavantajele serviciilor de contabilitate la outsourcing?

├Än primul r├ónd, este important s─â spunem aici despre posibilitatea reducerii costurilor cu 30-40% prin plata serviciilor unei organiza╚Ťii ter╚Ťe care va ├«nfiin╚Ťa contabilitate, contabilitate fiscal─â a companiei. ├Än acest caz, nu este nevoie s─â reducem produc╚Ťia. Deoarece nu trebuie s─â aloca╚Ťi un loc de munc─â pentru un nou angajat, cump─âra╚Ťi echipamente de birou, software etc.

Read more
Ce este serviciile de contabilitate outsourcing?

Care este visul oric─ârui antreprenor? De departe profitul maxim. Dar acest indicator este influen╚Ťat nu numai de activitatea managerilor de v├ónz─âri, ci ╚Öi de contabilitatea financiar─â competent─â. Este imposibil s─â ne imagin─âm activit─â╚Ťile oric─ârei companii f─âr─â contabilitate. Din p─âcate, nu este ├«ntotdeauna u╚Öor s─â g─âse╚Öti un contabil bun, iar dac─â se g─âse╚Öte unul, atunci munca lui va fi costisitoare.

Read more
Cum ├«mi verific bilan╚Ťul?

Un bilan╚Ť ├«ntocmit corect este un sistem de date ordonat care arat─â mi╚Öcarea propriet─â╚Ťii, rezultatele activit─â╚Ťilor organiza╚Ťiei, starea decont─ârilor cu contrapartidele ╚Öi obliga╚Ťiile. Soldul este str├óns legat de contabilitatea financiar─â ╚Öi ajut─â la controlul activit─â╚Ťii ├«ntreprinderii, precum ╚Öi la p─âstrarea propriet─â╚Ťii companiei.

Read more
Cum să găsești un contabil online?

Un angajat externalizat permite companiei s─â economiseasc─â o mul╚Ťime de bani, deoarece o unitate de personal cost─â o afacere mult mai scump─â dec├ót un angajat independent. Un profesionist independent nu trebuie s─â echipeze un loc de munc─â ╚Öi s─â-i furnizeze echipamentul necesar. Un angajat la distan╚Ť─â al unei firme mici poate lucra c├óteva ore pe s─âpt─âm├ón─â ╚Öi poate primi o remunera╚Ťie adecvat─â. Problema concediului medical ├«ntr-o astfel de situa╚Ťie dispare de la sine.

Read more
Alegerea unui contabil | Cum se alege un contabil?

Conform statisticilor, un sfert dintre liderii de afaceri mici ╚Öi mijlocii sunt gata s─â predea doar sarcinilor de baz─â unui contabil. Majoritatea directorilor se a╚Öteapt─â ca contabilul s─â participe la analiza ╚Öi planificarea afacerii. ├Än organiza╚Ťiile mici, contabilul ├«nlocuie╚Öte adesea analiza financiar─â ╚Öi afecteaz─â bun─âstarea ├«ntreprinderii. Adesea, un manager ╚Öi un contabil au lucrat ├«mpreun─â de mul╚Ťi ani ╚Öi chiar au ├«nfiin╚Ťat noi companii ├«mpreun─â.
Cum s─â determina╚Ťi nivelul dorit de competen╚Ť─â al unui contabil atunci c├ónd alege╚Ťi unul?

Read more
Cum s─â evaluezi munca unui contabil ?

Dac─â managerul nu ├«n╚Ťelege contabilitatea, va trebui fie s─â-╚Öi verifice contabilul indirect, fie s─â se ad├ónceasc─â treptat ├«n complexitatea contabilit─â╚Ťii. De asemenea, pute╚Ťi introduce standarde pentru ├«ndeplinirea sarcinilor contabile pentru a evalua volumul de munc─â al contabilului.
Ordinea ├«n contabilitate ca indicator al calit─â╚Ťii muncii

Read more
Optimizarea contabilit─â╚Ťii

Contabilitatea este o structur─â special─â a unei companii care ├«╚Öi sus╚Ťine activitatea. Acest departament nu genereaz─â venituri, dar ca centru de costuri trebuie s─â optimizeze procesele de afaceri. V─â vom spune cum s─â reduce╚Ťi costul contabilit─â╚Ťii ╚Öi s─â spori╚Ťi eficien╚Ťa acesteia.
Care este sarcina contabilit─â╚Ťii:

Read more
Suport contabil și restabilirea contabilă
F─âr─â ├«ndoial─â, acestea sunt momente dificile pentru majoritatea companiilor ├«n a face afaceri ╚Öi a le dezvolta. Adesea, ├«ntrebarea nu se refer─â nici m─âcar la o sc─âdere a dinamicii dezvolt─ârii ╚Öi cre╚Öterii companiilor, ci pur ╚Öi simplu la ├«ns─â╚Öi supravie╚Ťuirea organiza╚Ťiei ├«n condi╚Ťiile pie╚Ťei existente. ├Än unele cazuri, ├«ns─â╚Öi conceptul de pia╚Ť─â ╚Öi-a pierdut deja sensul inerent anterior.
Read more
De la asisten╚Ťa contabil─â la servicii fiscale

Scopul ciclului articolelor noastre, ├«n mic─â parte din ele, este de a transmite ideea inadmisibilit─â╚Ťii neglijen╚Ťei ├«n organizarea contabilit─â╚Ťii companiilor ╚Öi a antreprenorilor individuali atunci c├ónd organizeaz─â suportul contabil. ├Än articolul analizat, s─â acord─âm o aten╚Ťie special─â acestui moment.

Read more
├Än╚Ťelegerea contabilit─â╚Ťii

Este adesea destul de dificil pentru un nespecialist ├«n domeniul contabilit─â╚Ťii s─â trag─â concluzia corect─â cu privire la ceea ce este exact contabilitatea unei companii. Foarte des, tocmai din cauza lipsei cuno╚Ötin╚Ťelor necesare, liderii de afaceri ├«╚Öi pun propria viziune asupra esen╚Ťa contabilit─â╚Ťii absolut sensul gre╚Öit care reflect─â cu adev─ârat esen╚Ťa real─â a serviciilor contabile. Uneori se ├«nt├ómpl─â ca unele concepte s─â fie ├«nlocuite cu altele ╚Öi acest lucru s─â dea na╚Ötere la o serie de concep╚Ťii gre╚Öite ╚Öi, uneori, la o ne├«n╚Ťelegere global─â a contabilit─â╚Ťii ├«n ansamblu.

Read more
Servicii de afaceri și contabilitate

Un num─âr mare de ├«nfiin╚Ť─âri de afaceri nereu╚Öite apar nu numai din cauza strategiei ╚Öi tacticii de lucru alese incorect din momentul ├«nregistr─ârii companiei, nu numai din cauza planului de afaceri nu foarte original ╚Öi calculat corect al companiei sau a unui plan de afaceri nereu╚Öit momentul ales pentru a ├«ncepe proiectul. Dup─â cum arat─â experien╚Ťa speciali╚Ötilor Centrului nostru, problemele semnificative ├«n activitatea companiei sunt create de ╚Öefii companiilor.

Read more
Personal contabil sau firm─â de contabilitate - cum s─â alege╚Ťi?

Uneori, nefiind un profesionist ├«n domeniul contabilit─â╚Ťii, nu este u╚Öor s─â decide╚Ťi de ce criterii s─â fi╚Ťi ghida╚Ťi atunci c├ónd decide╚Ťi cine va ╚Ťine eviden╚Ťa ├«n organiza╚Ťia dvs. ├Än aceast─â revizuire, vom ├«ncerca s─â oferim c├óteva principii generalizate care v─â pot ajuta s─â face╚Ťi aceast─â alegere nu simpl─â.

Read more
Audit fiscal la fa╚Ťa locului - ar─âta╚Ťi-v─â disponibilitatea

"Domnilor, auditorul vine la noi!" Pentru multe companii, o astfel de fraz─â este cu adev─ârat asem─ân─âtoare mor╚Ťii. Nu fiecare companie este capabil─â s─â reziste unui audit detaliat al activit─â╚Ťilor financiare ╚Öi economice, contabilitate, evaluare fiscal─â. Nu este dificil s─â g─âsi╚Ťi sfaturi despre cum s─â face╚Ťi testul mai dificil sau s─â ├«l trece╚Ťi cu cea mai mic─â pierdere.

Read more
Contabilitatea întreprinderilor mici

Indiferent ce spun ei, contabilitatea este una dintre cele mai complexe ╚Ötiin╚Ťe financiare ╚Öi economice inventate de om. Este nevoie de ani pentru a deveni un expert ├«n contabilitate, iar o via╚Ť─â nu este suficient─â pentru a ├«n╚Ťelege toate caracteristicile sale. De aceea, ├«n mediul contabil, se disting speciali╚Öti individuali care au cele mai profunde cuno╚Ötin╚Ťe ├«ntr-o anumit─â ramur─â a contabilit─â╚Ťii.

Read more
Ce este optimizarea fiscal─â

Unul dintre cele mai dificile domenii din activit─â╚Ťile oric─ârei companii de externalizare este furnizarea de servicii de planificare fiscal─â. Planificarea fiscal─â se bazeaz─â ├«ntotdeauna pe optimizarea fiscal─â. Esen╚Ťa optimiz─ârii fiscale se rezum─â la solu╚Ťia eficient─â a dou─â sarcini majore: minimizarea pl─â╚Ťilor fiscale ╚Öi evitarea penalit─â╚Ťilor din partea autorit─â╚Ťilor fiscale.

Read more
Contabilitate mixt─â

C├ónd v─â ├«nregistra╚Ťi compania, atunci trebuie pur ╚Öi simplu s─â acorda╚Ťi aten╚Ťie tipurilor de activit─â╚Ťi pe care urmeaz─â s─â le desf─â╚Öura╚Ťi, deoarece tipul sistemului de impozitare utilizat ╚Öi modul de p─âstrare a eviden╚Ťei depind de acest lucru. Trebuie remarcat faptul c─â subestimarea importan╚Ťei unui astfel de factor ca contabilitatea separat─â poate duce la multe probleme, care la r├óndul lor vor avea consecin╚Ťe fiscale grave.

Read more
Externalizarea contabilit─â╚Ťii - economii sau ├«n╚Öel─âciune?

O mul╚Ťime de companii care inten╚Ťioneaz─â s─â utilizeze suportul contabil al organiza╚Ťiilor ter╚Ťe ├«╚Öi pun ├«ntrebarea, este oportun din punct de vedere economic? Sincer, este foarte dificil s─â r─âspunzi f─âr─â echivoc, deoarece totul depinde de situa╚Ťia specific─â ╚Öi de nevoile clientului. Practica arat─â c─â externalizarea contabil─â este popular─â ├«n r├óndul companiilor de diferite clase ╚Öi dimensiuni, de la ├«ntreprinderi mici la companii multina╚Ťionale mari.

Read more
Raporta╚Ťi probleme? Atunci mergem la tine!

├Äntreprinderile mici ╚Öi mijlocii se confrunt─â cu necesitatea unei contabilit─â╚Ťi adecvate la fiecare pas. Angajarea unui contabil cu experien╚Ť─â ╚Öi, prin urmare, scump este prea costisitoare pentru o companie nu prea bogat─â. Angajarea unui specialist f─âr─â experien╚Ť─â - a╚Öa cum se spune, este mai scump─â pentru tine: la urma urmei, activit─â╚Ťile sale vor trebui monitorizate constant, dar cum po╚Ťi face acest lucru dac─â propriile tale cuno╚Ötin╚Ťe de economie sunt extrem de limitate? P─âstra╚Ťi ├«nregistr─ârile dvs.? Dar, ├«n acest caz, poate r─âm├óne foarte pu╚Ťin timp pentru activitatea principal─â ...

Read more
Avantajele outsourcing contabil

Orice companie se str─âduie╚Öte s─â desf─â╚Öoare activit─â╚Ťi c├ót mai eficient posibil ╚Öi s─â minimizeze costurile. ├Än acest din urm─â, transferul contabilit─â╚Ťii c─âtre o organiza╚Ťie specializat─â ├«n industrie poate fi de un ajutor semnificativ. Acest serviciu se nume╚Öte externalizare contabil─â. Unul dintre numeroasele sale avantaje este eliberarea ├«ntreprinderii de probleme secundare, capacitatea de a direc╚Ťiona toate eforturile c─âtre a face afaceri. De asemenea, compania scap─â de unele costuri financiare ╚Öi administrative.

Read more
Este profitabil pentru o ├«ntreprindere mic─â s─â ├«╚Öi men╚Ťin─â propriul departament de contabilitate?

Conform celor mai conservatoare estim─âri, ├«ntre╚Ťinerea unui contabil obi╚Önuit cost─â companiei o sum─â forfetar─â. Aceasta include salariul contabilului, echipamentul pentru locul s─âu de munc─â, achizi╚Ťionarea de articole de papet─ârie, plata pentru participarea contabilului la seminarii (ceea ce nu este ├«n niciun caz un lux) ╚Öi achizi╚Ťionarea de software pentru el. ╚śi asta nu este tot.

Read more
Cump─ârarea propriet─â╚Ťii ├«n str─âin─âtate: cum s─â nu pl─âti╚Ťi de dou─â ori

Cum ├«ncepe achizi╚Ťionarea de bunuri imobiliare ├«n Europa? De regul─â, de la deschiderea unui cont bancar. Desigur, ├«n unele ╚Ť─âri, de exemplu ├«n Grecia, o parte semnificativ─â a sumei este ├«nc─â transferat─â ├«n numerar din m├ón─â ├«n m├ón─â ├«n momentul semn─ârii acordului, sc─âp├ónd astfel din aten╚Ťia autorit─â╚Ťilor fiscale. Cu toate acestea, ├«n majoritatea cazurilor, atunci c├ónd cump─âra╚Ťi propriet─â╚Ťi imobiliare ├«n str─âin─âtate, trebuie s─â pl─âti╚Ťi prin transfer bancar ╚Öi, prin urmare, un cont bancar ╚Öi o anumit─â sum─â pe acesta sunt condi╚Ťii necesare.

Read more
Proceduri privind ├«ntocmirea situa┼úiilor financiare trimestriale ┼či anuale

Organizarea competent─â a propriei afaceri presupune preg─âtirea de ├«nalt─â calitate a situa╚Ťiilor financiare. Acest tip de activitate este men╚Ťinerea unui sistem unificat, care reflect─â toate informa╚Ťiile despre rezultatele activit─â╚Ťii economice a organiza╚Ťiei. Procesul se desf─â╚Öoar─â ├«n conformitate cu normele stabilite ├«n deplin─â conformitate cu legisla╚Ťia ╚Öi condi╚Ťiile autorit─â╚Ťilor fiscale.

Read more
Evidenta contabila in organizatiile necomerciale

Principalul accent al contabilit─â╚Ťii unui grup non-profit este controlul investi╚Ťiilor ├«n scopuri specifice ╚Öi utilizarea acestora. Nu exist─â o form─â specific─â unificat─â de contabilizare a elementelor de venituri ╚Öi cheltuieli de capital din dotare. Organiza╚Ťiile non-profit aleg pentru sine forma estim─ârilor pentru contabilizarea acestor articole ╚Öi o aprob─â de c─âtre organul de conducere.

Read more
Servicii de contabilitate pentru I.I.

Un num─âr tot mai mare de oameni care ├«╚Öi desf─â╚Öoar─â propria afacere, inclusiv Interprinderi Individuali (I.I.), apeleaz─â la serviciile contabililor profesioni╚Öti sau organiza╚Ťiilor care furnizeaz─â servicii de externalizare - o organiza╚Ťie extern─â de contabilitate pentru organiza╚Ťii ╚Öi I.I.

Read more
Ce este externalizarea serviciilor de contabilitate (outsourcing)?

Externalizarea contabil─â devine din ce ├«n ce mai r─âsp├óndit─â ├«n aceste zile, datorit─â avantajelor serioase ale acestei metode de contabilitate. Ce este externalizarea contabil─â? De fapt, acest lucru nu este altceva dec├ót transferul contabilit─â╚Ťii c─âtre un specialist independent ├«n contabilitate sau c─âtre o ├«ntreprindere specializat─â. Principalul avantaj al externaliz─ârii serviciilor de contabilitate este reducerea semnificativ─â a costurilor.

Read more
Outsourcing pentru afacerea dvs.

Organizarea competent─â a propriei afaceri presupune preg─âtirea de ├«nalt─â calitate a situa╚Ťiilor financiare. Acest tip de activitate este men╚Ťinerea unui sistem unificat, care reflect─â toate informa╚Ťiile despre rezultatele activit─â╚Ťii economice a organiza╚Ťiei. Procesul se desf─â╚Öoar─â ├«n conformitate cu normele stabilite ├«n deplin─â conformitate cu legisla╚Ťia ╚Öi condi╚Ťiile autorit─â╚Ťilor fiscale.

Read more
Ce trebuie s─â face╚Ťi atunci c├ónd trebuie s─â restabili╚Ťi contabilitatea

Contabilitatea este o necesitate legal─â. Nerespectarea acestei cerin╚Ťe se pedepse╚Öte cu amenzi, cu toate acestea, direc╚Ťia gre╚Öit─â este, de asemenea, pedepsit─â ╚Öi chiar sume mari. ╚śi denaturarea deliberat─â a datelor contabile duce la r─âspundere penal─â condi╚Ťionat─â sau deplin─â. De regul─â, ├«n organiza╚Ťiile mari, contabilitatea este controlat─â de angaja╚Ťi cu experien╚Ť─â ╚Öi, ├«ntr-adev─âr, denatur─âri contabile,unde o persoan─â serioas─â ╚Öi atent─â domin─â, rareori au loc.

Read more
Ce ├«ntreb─âri con╚Ťine fi╚Öa postului contabilului ╚Öef?

Fi╚Öa postului contabilului ╚Öef este ├«ntocmit─â ╚Ťin├ónd seama de specificul ├«ntreprinderii. Cu toate acestea, exist─â o serie de cerin╚Ťe generale pentru un contabil care solicit─â postul de ╚Öef. Aceast─â func╚Ťie poate fi de╚Ťinut─â de persoane care au o diplom─â de contabil sau economist ╚Öi au experien╚Ť─â profesional─â de contabil timp de cel pu╚Ťin 5 ani.

Read more
De ce s─â ├«ncredin╚Ť─âm contabilitatea firmelor de outsourcing?

Mul╚Ťi oameni de afaceri ├«ncep─âtori prefer─â s─â achizi╚Ťioneze companii deja ├«nregistrate, nu pierde timpul pe probleme organizatorice. Cu toate acestea, dac─â compania exist─â deja de ceva timp ╚Öi nu desf─â╚Öoar─â activit─â╚Ťi de raportare, atunci pot ap─ârea probleme cu autorit─â╚Ťile fiscale. S-ar p─ârea c─â ce diferen╚Ť─â, dar problemele pot ap─ârea mai t├órziu.

Read more
Cum pute╚Ťi evita s─â face╚Ťi gre╚Öeli ├«n contabilitate?

La sf├ór╚Öitul perioadei de impozitare, orice organiza╚Ťie, orice antreprenor individual, orice companie privat─â trebuie s─â furnizeze rapoarte fiscale, iar organiza╚Ťiile trebuie, de asemenea, s─â furnizeze bilan╚Ťuri ╚Öi rapoarte de diferite forme. ├Än etapa de ├«ntocmire a formularelor de raportare finale , apar astfel de erori care au fost f─âcute ├«n timpul perioadei de raportare, iar la momentul livr─ârii raportului, atunci ├«ntr-un mod de urgen╚Ť─â se fac tot felul de corec╚Ťii, ceea ce duce adesea la erori ╚Öi mai mari.

Read more
Servicii de contabilitate - o alt─â abordare

Pia╚Ťa serviciilor contabile este plin─â de oferte de produse diferite. Exist─â, de asemenea, contractori unici care ofer─â o gam─â modest─â de servicii ╚Öi companii mari care cresc pre╚Ťurile. Cum s─â nu v─â confunda╚Ťi cu abunden╚Ťa de propuneri ╚Öi s─â nu intra╚Ťi ├«n mizerie.

Read more
Cine poate ╚Ťine contabilitatea companiei

Contabilitatea este o necesitate pentru orice organiza╚Ťie. La urma urmei, transmiterea regulat─â a rapoartelor c─âtre autorit─â╚Ťile fiscale este obligatorie at├ót pentru companiile mari, c├ót ╚Öi pentru antreprenorii individuali. Exist─â diferite tehnici contabile, iar profesioni╚Ötii contabili sunt familiariza╚Ťi cu acestea. Dar organizarea contabilit─â╚Ťii ├«ntr-o afacere mic─â este uneori foarte dificil─â. Dac─â decide╚Ťi s─â v─â angaja╚Ťi ├«n afaceri private - de exemplu, pentru a vinde piese Mitsubishi, atunci va trebui s─â ├«nv─â╚Ťa╚Ťi no╚Ťiunile de baz─â ale contabilit─â╚Ťii ├«n acela╚Öi timp, ├«n caz contrar amenzile nu pot fi evitate.

Read more
Bilan╚Ťul prognozat al ├«ntreprinderii

Elaborarea bugetului general al unei ├«ntreprinderi sau organiza╚Ťii poate fi ├«mp─âr╚Ťit─â ├«n etape: ├«ntocmirea unui bilan╚Ť de gestiune, elaborarea unui buget pentru resurse financiare ╚Öi dezvoltarea unui buget de profit ╚Öi pierdere. Bilan╚Ťul prognozat al ├«ntreprinderii se face de obicei pe baza rezultatelor acestor dou─â bugete principale.

Read more
Contabilitatea corect─â ├«n organiza╚Ťii este cheia prosperit─â╚Ťii!

Nu este un secret pentru nimeni c─â, pentru prosperitatea cu succes a unei companii, elimin├ónd problemele cu impozitele ╚Öi alte organiza╚Ťii de reglementare, este foarte important s─â efectua╚Ťi o contabilitate livrat─â competent de la distan╚Ť─â ╚Öi, desigur, contabili sensibili. Mai mult, contabilitatea ├«ncepe din prima zi dup─â ├«nregistrarea companiei, deci trebuie s─â v─â asuma╚Ťi aceast─â responsabilitate. Pentru a exclude problemele ├«n viitor, este foarte important s─â selecta╚Ťi speciali╚Öti buni cu experien╚Ť─â ├«n contabilitate.

Read more
Caracteristici ale contabilit─â╚Ťii online

├Än zilele noastre este la mod─â s─â vorbim despre externalizarea contabil─â exclusiv dintr-un punct de vedere pozitiv. S─â spunem, contabilitatea la distan╚Ť─â este extrem de benefic─â, foarte convenabil─â ╚Öi sigur─â. Dar chiar este a╚Öa? Sunt materialele analitice referitoare la acest subiect articole comandate chiar de c─âtre organiza╚Ťiile contabile, care vizeaz─â cre╚Öterea bazei de clien╚Ťi? S─â ├«ncerc─âm s─â arunc─âm o privire sobr─â asupra problemelor contabilit─â╚Ťii, concentr├óndu-ne pe aspectele negative ale externaliz─ârii ╚Öi pe poten╚Ťialele amenin╚Ť─âri reprezentate de cooperarea cu organiza╚Ťiile contabile.

Read more
Contabilitatea online: de ce este nevoie?

Mul╚Ťi oameni ├«╚Öi imagineaz─â ce este contabilitatea. Indiferent de forma de contabilitate, informa╚Ťiile ob╚Ťinute de contabil sunt furnizate sub form─â de rapoarte c─âtre organiza╚Ťiile de audit - servicii fiscale. ╚śi ├«ntruc├ót contabilitatea este destinat─â ├«n principal raport─ârii c─âtre o organiza╚Ťie fiscal─â, uneori un contabil, ├«n interesul companiei, ├«n mod deliberat nu arat─â anumite tranzac╚Ťii comerciale ├«n rapoarte. Dar cea mai important─â caracteristic─â distinctiv─â a contabilit─â╚Ťii de gestiune este fiabilitatea sa complet─â ╚Öi absolut─â.

Read more