Ce trebuie să faceți atunci când trebuie să restabiliți contabilitatea

Contabilitatea este o necesitate legală. Nerespectarea acestei cerințe se pedepsește cu amenzi, cu toate acestea, direcția greșită este, de asemenea, pedepsită și chiar sume mari. Și denaturarea deliberată a datelor contabile duce la răspundere penală condiționată sau deplină. De regulă, în organizațiile mari, contabilitatea este controlată de angajați cu experiență și, într-adevăr, denaturări contabile,unde o persoană serioasă și atentă domină, rareori au loc.

Read more
Ce întrebări conține fișa postului contabilului șef?

Fișa postului contabilului șef este întocmită ținând seama de specificul întreprinderii. Cu toate acestea, există o serie de cerințe generale pentru un contabil care solicită postul de șef. Această funcție poate fi deținută de persoane care au o diplomă de contabil sau economist și au experiență profesională de contabil timp de cel puțin 5 ani.

Read more
De ce să încredințăm contabilitatea firmelor de outsourcing?

Mulți oameni de afaceri începători preferă să achiziționeze companii deja înregistrate, nu pierde timpul pe probleme organizatorice. Cu toate acestea, dacă compania există deja de ceva timp și nu desfășoară activități de raportare, atunci pot apărea probleme cu autoritățile fiscale. S-ar părea că ce diferență, dar problemele pot apărea mai târziu.

Read more
Cum puteți evita să faceți greșeli în contabilitate?

La sfârșitul perioadei de impozitare, orice organizație, orice antreprenor individual, orice companie privată trebuie să furnizeze rapoarte fiscale, iar organizațiile trebuie, de asemenea, să furnizeze bilanțuri și rapoarte de diferite forme. În etapa de întocmire a formularelor de raportare finale , apar astfel de erori care au fost făcute în timpul perioadei de raportare, iar la momentul livrării raportului, atunci într-un mod de urgență se fac tot felul de corecții, ceea ce duce adesea la erori și mai mari.

Read more
Servicii de contabilitate - o altă abordare

Piața serviciilor contabile este plină de oferte de produse diferite. Există, de asemenea, contractori unici care oferă o gamă modestă de servicii și companii mari care cresc prețurile. Cum să nu vă confundați cu abundența de propuneri și să nu intrați în mizerie.

Read more
Cine poate ține contabilitatea companiei

Contabilitatea este o necesitate pentru orice organizație. La urma urmei, transmiterea regulată a rapoartelor către autoritățile fiscale este obligatorie atât pentru companiile mari, cât și pentru antreprenorii individuali. Există diferite tehnici contabile, iar profesioniștii contabili sunt familiarizați cu acestea. Dar organizarea contabilității într-o afacere mică este uneori foarte dificilă. Dacă decideți să vă angajați în afaceri private - de exemplu, pentru a vinde piese Mitsubishi, atunci va trebui să învățați noțiunile de bază ale contabilității în același timp, în caz contrar amenzile nu pot fi evitate.

Read more
Bilanțul prognozat al întreprinderii

Elaborarea bugetului general al unei întreprinderi sau organizații poate fi împărțită în etape: întocmirea unui bilanț de gestiune, elaborarea unui buget pentru resurse financiare și dezvoltarea unui buget de profit și pierdere. Bilanțul prognozat al întreprinderii se face de obicei pe baza rezultatelor acestor două bugete principale.

Read more
Contabilitatea corectă în organizații este cheia prosperității!

Nu este un secret pentru nimeni că, pentru prosperitatea cu succes a unei companii, eliminând problemele cu impozitele și alte organizații de reglementare, este foarte important să efectuați o contabilitate livrată competent de la distanță și, desigur, contabili sensibili. Mai mult, contabilitatea începe din prima zi după înregistrarea companiei, deci trebuie să vă asumați această responsabilitate. Pentru a exclude problemele în viitor, este foarte important să selectați specialiști buni cu experiență în contabilitate.

Read more
Caracteristici ale contabilității online

În zilele noastre este la modă să vorbim despre externalizarea contabilă exclusiv dintr-un punct de vedere pozitiv. Să spunem, contabilitatea la distanță este extrem de benefică, foarte convenabilă și sigură. Dar chiar este așa? Sunt materialele analitice referitoare la acest subiect articole comandate chiar de către organizațiile contabile, care vizează creșterea bazei de clienți? Să încercăm să aruncăm o privire sobră asupra problemelor contabilității, concentrându-ne pe aspectele negative ale externalizării și pe potențialele amenințări reprezentate de cooperarea cu organizațiile contabile.

Read more
Contabilitatea online: de ce este nevoie?

Mulți oameni își imaginează ce este contabilitatea. Indiferent de forma de contabilitate, informațiile obținute de contabil sunt furnizate sub formă de rapoarte către organizațiile de audit - servicii fiscale. Și întrucât contabilitatea este destinată în principal raportării către o organizație fiscală, uneori un contabil, în interesul companiei, în mod deliberat nu arată anumite tranzacții comerciale în rapoarte. Dar cea mai importantă caracteristică distinctivă a contabilității de gestiune este fiabilitatea sa completă și absolută.

Read more