Servicii conexe

O ramur─â separat─â a activit─â╚Ťii companiei LÔÇÖorand Expert este prestarea serviciilor suplimentare, orientate spre oferirea asisten╚Ťei juridice diferitor companii. ├Änso╚Ťim clien╚Ťii no╚Ötri pe parcursul ├«ntregului ciclu de via╚Ť─â a ├«ntreprinderii: ├«nregistrarea ╚Öi post-├«nregistrarea, reorganizarea ╚Öi suspendarea activit─â╚Ťii, precum ╚Öi ├«nchiderea companiei.

Pentru conducerea unei afaceri în limitele cadrului legal este necesar de a se înregistra în calitate de persoană juridică. Este important de ales pentru viitoarea întrepindere forma juridică corectă. Reieșind din scopul propus, întreprinderea nou-formată poate avea una din următoarele denumiri:

- Întreprindere Individuală;

- Societate cu R─âspundere Limitat─â;

- Societate pe Ac╚Ťiuni;

precum ╚Öi asocia╚Ťie, cooperativ─â, ├«ntreprindere municipal─â sau de stat.

Ne propunem s─â inform─âm clientul despre metodele ╚Öi termenii de ├«nfiin╚Ťare a unei companii, lista documentelor necesare, iar la necesitate ╚Öi s─â prezent─âm interesele clientului la Camera ├Äntregistr─ârii de Stat, Serviciul Fiscal de Stat, Casa Na╚Öional─â de Asigur─âri Sociale ╚Öi alte structuri.

Pentru ├«nregistrarea companiei cu ajutorul nostru este necesar s─â parcurge╚Ťi doar 4 pa╚Öi simpli:

- s─â beneficia╚Ťi de o consulta╚Ťie primar─â la noi;

- s─â prezenta╚Ťi actele necesare pentru preg─âtirea lor ulterioar─â de c─âtre speciali╚Ötii no╚Ötri;

- s─â ne ├«ncredin╚Ťa╚Ťi prezentarea actelor autentificate la notar la organul de ├«nregistrare;

- s─â a╚Ötepta╚Ťi momentul ob╚Ťinerii autoriza╚Ťiei de func╚Ťionare ╚Öi licen╚Ťei.

├Än procesul de dezvoltare a companiei sau cu scopul m─âririi eficien╚Ťei afacerii, fondatorii sunt nevoi╚Ťi s─â recurg─â la reorganizarea ├«ntreprinderii prin fuziune, diviziune sau transformare. Procedura de reorganizare a companiei este un proces destul de anevoios cu un ╚Öir de reguli care pot cauza nedumeriri sau confuzii. Serviciile companiei noastre sunt menite s─â V─â scuteasc─â de povara birocratic─â ╚Öi gre╚Öeli posibile la ├«nregistrarea reorganiz─ârii. Servicii analogice sunt disponibile agen╚Ťilor economici care doresc s─â ├«nregistreze compania pe o alt─â persoan─â prin ├«ntocmirea contractului de v├ónzare-cump─ârare, dona╚Ťie sau ├«n urma schimb─ârii directorului.

├Än unele cazuri la ├«ni╚Ťiativa fondatorilor, din motivul insolvabilit─â╚Ťii ├«ntreprinderii sau expir─ârii termenului ├«nregistr─ârii companiei, este necesar de a efectua procedura de ├«nchidere a companiei. Putem s─â V─â propunem varianta lichid─ârii totale a ├«ntreprinderii, ├«nchiderii prin v├ónzare sau lichid─ârii prin offshore. La prezentarea tuturor actelor necesare compania Dumneavoastr─â va fi ├«nchis─â ├«n termen scurt ╚Öi la pre╚Ť accesibil.

Opt├ónd pentru o cooperare cu noi, ob╚Ťine╚Ťi garan╚Ťia respect─ârii legisla╚Ťiei Republicii Moldova, garan╚Ťia confiden╚Ťialit─â╚Ťii ╚Öi garan╚Ťia ├«ntocmirii actelor constitutive ├«n mod corect ╚Öi ├«n termen.