Restabilirea evidenței contabile

Compania «L’orand Expert» prestează servicii de restabilire a evidenței contabile în municipiul Chișinău. Vă vom ajuta să restabiliți datele de contabilitate pentru perioda necesară sau anumite rapoarte, accesul la care a fost pierdut dintr-un motiv sau altul. Înainte de a trece imediat la procedura de obținere a informației pierdute, angajații noștri vor efectua unele proceduri la etapa de pregătire care presupun analiza activității companiei Dumneavoastră și depistarea greșelilor în evidența contabilă. Următorul pas presupune însăși eliminarea greșelilor depistate, restabilirea documentației primare, registrelor de evidență sau a rapoartelor, precum și întocmirea evidenței corecte pe baza de date corectate. Rezultatul colaborării noatre va fi evidența contabilă detaliată a companiei Dumneavoastră întocmită conform cerințelor și normelor legislației în vigoare în domeniul dat.

 Restabilirea evidenței contabile

Pentru a obține oferta de preț pentru cazul Dumneavoastră individual, Vă propunem să luați legătura cu noi și să prezentați datele de specificare:

- perioada de timp pentru care vor fi restabilite datele;

- numărul documentelor care lipsesc;

- servicii de urgență.

Dacă Vă este greu să răspundeți la aceste întrebări, putem concretiza această informație împreună. De asemenea, prețul serviciului de restabilire a evidenței contabile depinde de volumul operațiunilor care necesită să fie analizate și procesate. În urma înțelegerilor cu clienții, semnăm un contract în care enumerăm lista operațiunilor și ordinea efectuării acestora.

De ce merită să Vă adresați la compania «L’orand Expert»?

- Specialiștii noștri posedă cunoștințe și experiență, precum și cunosc la nivel excelent programe specializate de evidență contabilă.

- Practica și un număr considerabil de clienți satisfăcuți confirmă profesionalismul nostru și abordarea responsabilă a fiecărui caz.

- Metoda noastră de lucru bazată pe elaborarea planului individual de acțiuni pentru fiecare client exclude pierderi și greșeli financiare legate de întocmirea ineficientă a evidenței contabile.

- Operativitatea și calitatea înaltă a lucrului vor rezulta în optimizarea activității companiei Dumneavoastră și vor deveni baza unei colaborări de lungă durată cu compania noastră.

Este de reținut că evidența contabilă bine gândită fără echivoci și greșeli este baza stabilității afacerii Dumneavoastră!