Servicii de evidență contabilă pentru firme turistice

Pentru a efectua evidența contabilă în cadrul unei firme turistice este importantă cunoașterea nu doar legislației financiare și fiscale, ci și specificului domeniului de activitate a companiei. Profesioniștii care știu să-și adapteze lucrul necesităților unei afaceri concrete sunt la mare căutare. De regulă, astfel de specialiști sunt extrem de puțini și nu pot deservi toate întreprinderile similare. Un serviciu popular la ziua de azi este deservirea contabilă a firmelor turistice de către o companie terță.

Servicii de evidență contabilă pentru firme turistice

În afară de procedurile contabile standardizate care sunt comune pentru orice întreprindere, există operațiunile de evidență care sunt specifice doar firmelor turistice:

- vânzarea pachetelor tursitice și biletelor de transport;

- achitarea pachetelor turistice de către clienți;

- procentul de remunerare a firmei turistice;

- procentul de venit al operatorului turistic;

- cheltuielile de deplasare;

- cheltuielile materiale;

- remunerarea muncii angajaților

și altele.

Un aspect la fel de important îl reprezintă impozitarea corectă a companiei care depinde printre altele și de forma juridică a firmei turistice. Directoul poate să nu cunoască aceste nuanțe, iar întreținerea unui contabil poate implica prea multe cheltuieli. De asemenea, personalul de oficiu se schimbă des, ceea ce afectează starea evidenței contabile. Acest fenomen duce la greșeli și pierderi inevitabile. La rândul său outsourcingul evidenței contabile a firmelor turistice este convenabil prin faptul că lucrul este efectuat de specialiști cu calificare înaltă care se axează pe colaborare de lungă durată și rezultat durabil. Chiar dacă un specialist pleacă de la noi, datele ordonate ale companiei Dumneavoastră rămân în sistemul nostru și un specialist nou va putea ușor să facă cunoștință cu activitatea companiei Dumneavoastră și la scurt timp se va încadra complet în procesul de lucru.

Dacă vedeți doar avantaje în transmiterea evidenței contabile ale companiei Dumneavoastră turistice companiei «L’orand Expert», Vă invităm să obțineți o consultație și să faceți cunoștință cu colectivul nostru.