Restabilirea evidenței contabile

Compania «L’orand Expert» prestează servicii de restabilire a evidenței contabile în municipiul Chișinău. Vă vom ajuta să restabiliți datele de contabilitate pentru perioda necesară sau anumite rapoarte, accesul la care a fost pierdut dintr-un motiv sau altul. Înainte de a trece imediat la procedura de obținere a informației pierdute, angajații noștri vor efectua unele proceduri la etapa de pregătire care presupun analiza activității companiei Dumneavoastră și depistarea greșelilor în evidența contabilă. Următorul pas presupune însăși eliminarea greșelilor depistate, restabilirea documentației primare, registrelor de evidență sau a rapoartelor, precum și întocmirea evidenței corecte pe baza de date corectate. Rezultatul colaborării noatre va fi evidența contabilă detaliată a companiei Dumneavoastră întocmită conform cerințelor și normelor legislației în vigoare în domeniul dat.

Read more
Contabilitate online

Contabilitate online reprezintă deservirea contabilității unei afaceri de către o companie terță care efectuează toate operațiunile financiare și de contabilitate necesare, întocmește rapoarte și prezintă acestea la timp la instituțiile respective. De asemenea, o companie de outsourcing se poate ocupa de problemele de personal legate de calcularea salariului și cu activitatea de consultanță. Lista serviciilor prestate se discută cu fiecare client în mod individual, insă e de remarcat că outsourcingul de contabilitate diferă de serviciile de contabil netitular sau o consultație unică prin faptul că în primul caz volumul de lucru este mai mare, iar durata colaborării este determinată de perspectiva de lungă durată. Un aspect de importanță este faptul că compania contractantă, în special specialiștii acesteia, poartă responsabilitatea pentru rezultatul lucrului și lipsa greșelilor în rapoarte.

Read more
Servicii de evidență contabilă pentru întreprinderi industriale

În afară de o activitate gospodărească raționalizată în cadrul întreprinderilor industriale, o componentă importantă reprezintă evidența contabilă bine gândită a acestor organizații. Este de reținut că particularitățile evidenței contabile a întreprinderilor industriale depind de tipul producerii și specificul procesului tehnologic:

Read more
Servicii de evidență contabilă pentru companii de construcții

Compania «L’orand Expert» se specializează în deservirea oricărui domeniu de activitate, inclusiv a evidenței contabile în companiile de construcții. Pentru companiile de construcții care activează pe teritoriul Republicii Moldova este foarte important de a angaja un specialist care cunoaște sepcificul acestui domeniu. Totodată, ținând cont de un număr destul de ridicat de organizații care se ocupă cu activitatea de construcții, este practic imposibil de a găsi un astfel de specialist. Anume această nișă este ocupată de compania noastră, scopul nostru fiind lichidarea deficitului de specialiști calificați prin intermediul seviciilor unice în domeniul deservirii contabile.

Read more
Servicii de evidență contabilă pentru firme turistice

Pentru a efectua evidența contabilă în cadrul unei firme turistice este importantă cunoașterea nu doar legislației financiare și fiscale, ci și specificului domeniului de activitate a companiei. Profesioniștii care știu să-și adapteze lucrul necesităților unei afaceri concrete sunt la mare căutare. De regulă, astfel de specialiști sunt extrem de puțini și nu pot deservi toate întreprinderile similare. Un serviciu popular la ziua de azi este deservirea contabilă a firmelor turistice de către o companie terță.

Read more
Servicii de asistență contabilă unică

Compania „L’orand Expert” oferă servicii de asistență contabilă unică pentru companiile care activează pe teritoriul orașului Chișinău și în Republica Moldova. Deservim întreprinderile cu orice domeniu de activitate folosind instrumente și tehnologii de contabilitate moderne, precum și respectând prevederile legislației financiare în vigoare.

Experiența acumulată în domeniul evidenței contabile, precum și utilizarea software-ului profesional ne permite să întocmim rapoarte în mod eficient și operativ.

Read more
Servicii de asistență contabilă pentu saloane de frumusețe

Activitatea saloanelor de frumusețe, precum și a întreprinderilor conexe (frizerii, centre spa, studiouri de manichiură, studiouri de bronzare, centre de masaj și cosmetologie de aparataj și altele) necesită o abordare corectă a evidenței contabile și efectuarea acesteia cu respectarea tuturor normelor și regulilor existente. Pentru companiile care nu au nevoie de un contabil titular sau nu găsesc specialiști cu calificare bună, compania noastră propune servicii de contabilitate pentru saloane de frumusețe. Compania «L’orand Expert» Vă oferă un contabil profesionist care cunoaște particularitățile desfășurării acestui tip de activitate.

Read more
Servicii de asistență contabilă pentru organizații

Conducerea afacerii personale în Republica Moldova este o inițiativă responsabilă și dificilă. Mai mulți antreprenori se confruntă cu dificultăți deja la etapa inițială de întregistrare a companiei și organizare a activității acesteia. Este destul de complicat de a depăși aceste dificultăți, iar căutarea unui contabil care dă dovadă de experiență, profesionalism și flexibilitate este un lucru deloc ușor. În afară de aceasta, cantitatea limitată de mijloace circulante la începutul activității deseori nu permite angajarea unui specialist titular pe probleme de contabilitate pe termen lung.

Read more
Servicii de asistență contabilă pentru cafenele și restaurante

Sub denumirea “întreprindere de alimentație publică” se subânțeleg atât cafenele și restaurante, cât și snack-baruri, cantine, cafenele de clătite, burghere, coffee-shopuri și alte localuri. Diferențele între aceste localuri nu se referă doar la denumirea, ci și la specificul prestării serviciilor și, prin urmare, al evidenței contabile. Spre exemplu, localuri de alimentație publică mici fac parte din sfera de deservire rapidă. Cafenele și restaurante la rândul său se ocupă nu doar de organizarea alimentației cu oferirea unui asortiment de bucate complexe și de specialitate, ci și, de regulă, cu organizarea activităților distractive pentru vizitatori.

Read more
Servicii de asistență contabilă pentru magazine online

Desfășurarea activității de comerț prin intermediul unui magazine online este convenabilă prin faptul că lucrul este organizat în regim online. În majoritatea cazurilor nu există necesitatea de a se axa pe angajarea personalului de oficiu, prin urmare, și de a lua în locațiune un birou pentru contabil, precum și de a achiziționa echipament de oficiu și software specializat. Prestarea serviciilor de contabilitate pentru magazinul Dumneavoastră online de către o companie independentă presupune nu doar economia mijloacelor bănești pe salarii și alte cheltuieli, ci și Vă salvează de greșeli profesionale care pot fi comise de către specialiștii cu puțină experiență și cunoștințe minime ale specificului afacerii.

Read more