Servicii de asistență contabilă pentu saloane de frumusețe

Activitatea saloanelor de frumusețe, precum și a întreprinderilor conexe (frizerii, centre spa, studiouri de manichiură, studiouri de bronzare, centre de masaj și cosmetologie de aparataj și altele) necesită o abordare corectă a evidenței contabile și efectuarea acesteia cu respectarea tuturor normelor și regulilor existente. Pentru companiile care nu au nevoie de un contabil titular sau nu găsesc specialiști cu calificare bună, compania noastră propune servicii de contabilitate pentru saloane de frumusețe. Compania «L’orand Expert» Vă oferă un contabil profesionist care cunoaște particularitățile desfășurării acestui tip de activitate.

Servicii de asistență contabilă pentu saloane de frumusețe

 

Operațiunile financiare și de gospodărie care sunt efectuate în saloane de frumusețe se caracterizează prin caracterul lor uniform, dar un volum destul mare. Prin urmare, la efectuarea evidenței contabile este important ca specialistul să fie în stare de a face față unui flux constant de lucru, precum și de a demonstra atenție maximă la prelucrarea datelor pentru a evita greșeli regretabile. Clienții au nevoie ca evidența contabilă și fiscală să fie efectuată în mod impecabil la un preț adecvat, ceea ce nu întotdeaună poate fi realizat cu ajutorul personalului titular. În cazul dat utilitatea încredințării deservirii contabilității unei companii specializate în domeniu este evidentă.

Cu ajutorul nostru veți putea:

- organiza corect relațiile de lucru cu meșterii;

- controla cheltuielile salonului;

- controla volumul încasărilor;

- duce evidența consumabilelor;

- exclude pierderi potențiale legate de întocmirea incorectă a rapoartelor financiare.

Circulația de documente în regim automat oferită clienților noștri este convenabilă nu doar din motivul prelucrării rapide a unui volum mare de documentație, ci și datorită posibilității de a vizualiza în mod operativ datele pentru perioada necesară și anumite articole (încasări, cheltuieli, angajați etc.). Obținând datele privind starea curentă a depozitului,  este convenabil de a forma comenzi și efectua inventarierea. Cu ajutorul serviciilor de deservire contabilă de la compania noastră veți minimiza considerabil impactul negativ al factorului uman asupra calității desfășurării afacerii, precum și Vă veți scuti de grijile legate de amenzi posibile din cauza întocmirii incorecte a rapoartelor.