Servicii de contabilitate

Compania noastră oferă servicii de contabilitate la nivel profesionist pentru companiile cu orice formă juridică în Chișinău și alte regiuni ale Republicii Moldova. Echipa noastră de contabili cu o pregătire corespunzătoare și experiență poate prelua toate etapele contabilității din cadrul companiei Dumneavoastră, eliberând astfel timpul clientului pentru realizarea sarcinilor strategice ale afacerii.

Serviciile de contabilitate specializate oferite de către compania noastră includ:

- Organizarea evidenței contabile;

- Efectuarea evidenței contabile;

- Restabilirea evidenței contabile;

- Control al evidenței contabile

și alte operațiuni care sunt gândite nemijlocit pentru necesitățile companiei Dumneavoastră.

Servicii de contabilitate

 

Servicii de contabilitate - preturi accesibile

Datele de contabilitate joacă un rol important în luarea deciziilor manageriale de care ar putea depinde viitorul companiei. Prin urmare, etapele de culegere, înregistrare și sintetizare a informației privind activitatea companiei sub formă de acte primare, registre și rapoarte trebuie să reflecte cu strictețe starea curentă a afacerii și să propună căi de ameliorare a situației pe viitor.

Achiziționând serviciile oferite de L’Orand Expert, obțineți:

- economia timpului;

- propuneri de optimizare a cheltuielilor;

- confidențialitatea datelor personale și a bazei 1C;

- lipsa datoriilor în domeniul contabilității;

- organizarea corectă a circulației de documente.

Operațiunile de evidență contabilă se efectuează cu ajutorul programului licențiat 1C în care sunt reflectate toate operațiunile economice, sunt prelucrate conturile și facturile, se efectuează întocmirea documentelor de plată, rapoartelor ș.a.

Servicii contabilitate

Servicii de contabilitate - cine poate beneficia de serviciile companiei noastre?

- Întreprinderi noi care necesită formarea bazei de contabilitate corecte și legale;

- Întreprinderi cu experiență care necesită servicii de deservire a contabilității sau o nouă viziune asupra situației financiare a companiei.

- Întreprinzători individuali care nu au nevoie de serviciile unui contabil titular.

- Orice întreprindere care dorește să ofere personalului companiei o instruire în prelucrarea actelor primare.

În afară de serviciile standardizate de organizare și efectuare a evidenței contabile oferim asistență în restabilirea datelor de evidență contabilă în urma pierderii datelor sau din alte motive; analizăm veniturile și cheltuielile companiei, după care propunem metode de optimizare a cheltuielilor și impozitelor; efectuăm calcularea salariilor și indemnizațiilor sociale; efectuăm controlul activității contabilului sau a întregului departament de contabilitate.

Prețul serviciilor de evidență contabilă depinde de necesitățile fiecărei companii, precum și de serviciile concrete incluse în pachetul de deservire contabilă a întreprinderii. Alegeți pachetul de servicii care Vă interesează, iar noi vom întocmi o ofertă comercială pentru Dumneavoastră cu un buget detaliat. Încredințându-ne toate procesele de contabilitate sau soluționarea anumitor probleme, obțineți cele mai calitative servicii de contabilitate în țară!