Servicii de afaceri și contabilitate

Un număr mare de înființări de afaceri nereușite apar nu numai din cauza strategiei și tacticii de lucru alese incorect din momentul înregistrării companiei, nu numai din cauza planului de afaceri nu foarte original și calculat corect al companiei sau a unui plan de afaceri nereușit momentul ales pentru a începe proiectul. După cum arată experiența specialiștilor Centrului nostru, problemele semnificative în activitatea companiei sunt create de șefii companiilor.

Dar ce inseamna? Datorită atitudinii formale față de o serie de probleme ale formării activității companiei și asigurării funcționării sale ulterioare.

Vom încerca în câteva rânduri să explicăm planul standard pentru începutul vieții companiei din momentul înregistrării acesteia - de la nașterea ideii dvs., care în viitor trebuie să fie îmbrăcată într-un anumit cadru legal și să susțină în continuare existența și dezvoltarea în conformitate cu cerințele legislației actuale.

Deci, există o idee despre cum ați decis să câștigați bani cel puțin sau maxim, pentru a crea un fel de companie care să pună în aplicare toate ideile dvs. cu siguranță interesante, care vă permit în cele din urmă să generați venituri.

Înainte ca prima rublă de venit să înceapă să curgă, trebuie să creați o persoană juridică sub forma unei companii, firme, întreprinderi sau să înregistrați o persoană ca antreprenor individual.
Principala formă organizatorică și juridică de deschidere a unei companii ca entitate juridică este:

    înregistrarea SRL(înregistrarea unei societăți cu răspundere limitată)

Nu există practic restricții pentru cei care doresc să înființeze o companie sub forma înregistrării unei LLC, singura diferență semnificativă, atunci când alegeți forma de deschidere a unei companii sub forma unei LLC, ar trebui să se țină cont de faptul că numărul dintre fondatorii de companii în această formă nu poate depăși 50 de persoane.
Mai puțin frecvent utilizate, dar utilizate în mai multe cazuri necesare:

    înregistrarea SA
 
În unele cazuri, înregistrarea unei persoane juridice nu este necesară pentru desfășurarea activității și este suficient să înregistrați o persoană ca antreprenor individual, adică în acest caz, pentru a începe activitatea, va fi necesar să efectuați:

    înregistrarea unui antreprenor individual (înregistrarea unui antreprenor individual)